PlayStation 5 Cikti Mi 1

Playstation 5: Sony Patenti Devrim Niteliğinde Bir Takas Özelliğini Gösteriyor

PlayStation hayranları, PlayStation 5 ile muhteşem bir özelliğin tadını çıkarabilir mi? Sony daha önce hiç bulunmayan bir patent başvurusunda bulundu.

Sony yeni bir patent başvurusunda bulundu ve PlayStation 5’in etrafındaki söylenti değirmeni kaynamaya başladı. Patent, oyuncuların dijital olarak edinilen oyunları ve içerikleri yeniden satması veya vermesi gerektiğini belirtiyor.

Uygulamanın nihayetinde somut göründüğü, henüz belli değil. Sony, daha önce kullanılmış bir kodun ne kadar az olması gerektiğini ve çevrimiçi oyunların değerinin ne kadar çabuk düştüğünü araştırmalıdır. Sonunda, satış sadece ilgili oyun kodunun değişimi ile gerçekleşir. Bu, CD’deki çizikler gibi değer kaybını önlemekte. Bu sistemin Sony için ne kadar karlı olduğu gösterilmeli. Oyuncular bundan kesinlikle faydalanacaktır.

PlayStation 5

Bu Özellik Gerçekten Geliyor Mu?

Özelliğin gerçekten Sony’nin yeni konsolunda bulunup bulunmayacağı kesin değil. Çoğunlukla, patentler dosyalanmış ve arkalarındaki fikirler hiç kullanılmamıştır.

Uzun süredir oyunların işi dijital hale geldi. Pek çok oyuncu hala oyun almak için mağazaya giderken, trend aynı zamanda çevrimiçi alışverişlere doğru yöneliyor. Patente göre, Japon elektronik şirketi şu anda tam olarak bu konu üzerinde çalışıyor.

Yeni dijital ticaret fırsatı, oyun pazarını tamamen değiştirebilir ve yakında mağazaları modası geçmiş kılabilir. Ancak fiziksel diskler sahneden tamamen kaybolmuyor. Sonuçta, birçok kullanıcı, oyun akışını mümkün kılan istikrarlı bir İnternet bağlantısına erişemiyor.