Sony PlayStation 4 Pro 0010 1

Sony bomba gibi bir Black Friday’i geride bıraktı

Black Friday’e ilişkin satış rakamlarını paylaşan Sony, bu özel alışveriş etkinliğinde hiç olmadığı kadar çok PlayStation satışı gerçekleştirdiklerini duyurdu. Detaylar haberimizde.

Black Friday sonlandı ve şirketler geride kalan bu etkinlikte ne kadar fazla satış yaptıklarını paylaşmaya başladı. Apple’ın 6 milyon iPhone X satışı yaptığının duyurulmasınn ardından Sony de bu seneki Black Friday’in şirket için son derece faydalı olduğunu paylaştı.

CNBC’ye konuşan PSN Başkanı Eric Lempel, geride bıraktığımız Black Friday’in oyun konsolu satışları açısından Sony tarihindeki en iyi Black Friday olduğunu açıkladı. PlayStation’a olan ilginin 22 senenin doruğunda olduğunu paylaşan Lempel, konsol satışlarının yanı sıra PlayStationPlus üyeliğine de büyük ilgi olduğunu dile getirdi.

ps4

PlayStation satışlarına etkinlik katkı sağlayacak

Black Friday sayesinde yükselişe geçen konsol satışları, Aralık ayının başlarında gerçekleştirilecek olan PlayStation Experience 2017 etkinliğinin ardından daha da artacak. Etkinliğin konsol satışlarının yanı sıra PlayStationPlus’a da katkı sağlaması ve Xbox One X satışlarını yavaşlatması bekleniyor.