PlayerUnknown's Battlegrounds

PlayerUnknown’s Battlegrounds’a Savaş Modu ekleniyor!

Geliştirici ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre PlayerUnknown’s Battlegrounds’a “Savaş Modu” isimli yeni bir mod eklenecek. Modun detaylarını ve oyundaki değişiklikleri haberimizden öğrenebilirsiniz.

PUBG Corp.’tan PlayerUnknown’s Battlegrounds oyuncularını sevindirecek bir açıklama geldi. Battle Royale türüyle ünlenen oyun, yakın bir tarihte “Savaş Modu” olarak isimlendirilen yeni bir moda kavuşacak. Savaş Modu, PUBG oyuncularının tek başına savaşmak yerine iki farklı takıma ayrıldığı ve hızlı şekilde savaşların yapıldığı bir mod olacak. Oyuncuların kendisini geliştirebileceği bu modun daha hızlı tempolu oyun isteyen kişilere hitap edeceği tahmin ediliyor.

Modu özel kılan şey, Battle Royale’den farklı olarak ölen oyuncuların yeniden canlanabilmesi. Bu modda takımlar, kazanmak adına belirlenen skora (varsayılan olarak 80) ulaşmak zorunda ve her öldürme, düşürme ve yeniden canlandırma takımlara bir puan kazandırıyor.

PlayerUnknown's Battlegrounds

Şu anda yalnızca oyuncular tarafından oluşturulan sunucular üzerinden PC’de oynanabilen bu mod, gelecekteki etkinliklerde tüm oyuncuları kapsayan bir savaş modu olarak oyundaki yerini alacak.

Yeni modun yanı sıra Xbox oyuncuları için de sevindirici bir haber paylaşıldı. Larry “Major Nelson” Hryb, Xbox One oyuncularının Mayıs ayında ikinci haritaya (Miramar) kavuşacağını duyurdu. Bazı oyuncular Miramar’ın çok büyük olması nedeniyle bitmek bilmeyen keskin nişancı savaşlarına ev sahipliği yapmasından şikayetçi oluyordu. Konsol oyunlarında nişan almanın PC oyunlarına göre çok daha zorlu olduğu göz önünde bulundurulursa, Xbox One sahiplerinin çok daha uzun savaşlara katılacağı söylenebilir.