pes17mobile 1

PES 2017 Mobil için ön kayıtlar başladı

PES 2017’nin uzun süredir beklenen mobil versiyonu çok kısa bir süre sonra mobil kullanıcılar için geliyor. Pro Evolution Soccer 2017 için şimdiden iOS ve Android ön kayıtları başlamış durumda.

Pro Evolution Soccer 2017 ilerleyen günlerde Google Play ve App Store‘da kullanıcılar için yer alacakken, mağazalarda ön kayıtlar şimdiden başlamış durumda. Ön kayıt yapan kullanıcılara oyun indirilmeye hazır olduğunda ücretsiz bir şekilde sunulacak. Elbette uygulama içi satın alımların olacağı oyunda lisanslı takımlar ve stadyumları yer alacak. Bunun yanı sıra milli takımlar ve UEFA Şampiyonlar Ligi ve oyuncuları da dahil olacak.

Kısa süre sonra çıkması beklenen Pro Evolution Soccer 2017’de tam 10 farklı dilin yer alacağı ve 9 farklı yorumcu ile geleceği iddia ediliyor. Gelmesi beklenen oyunun konsol sürümünde yer alan grafik motoruyla yapıldığı da belirtilmiş durumda.

Ayrıca çok uzun zaman önce sizlere duyurmuş olduğumuz PES 2017’de yapay zeka olacağı ve bu yapay zekanın eskiye göre çok daha akıllı olduğunu belirtmiştik. Pro Evolution Soccer 2017’de bu bakımdan yapay zeka veya arkadaşlarınızla hatta multiplayer bir şekilde dünya çapında oynayabileceksiniz. Ancak yapay zekayla oynayacak oyuncuların işi ciddi anlamda çok zor olacak.
Oyunun tam olarak resmi çıkış tarihi hakkında bir detay henüz gelmiş değil.

https://youtu.be/KmvdWsjXjdQ