asd 5859 1

Pentagon UFO’ları araştırdığını kabul etti, arşivinden gizli video paylaştı!

ABD Savunma Bakanlığı, 2012 senesine kadar UFO’ları araştırdıkları bir programın sürdürüldüğünü kabul etti. Bakanlık, arşivinden UFO’ya ait olan bir video paylaştı. Videoya haberimizden ulaşabilirsiniz.

UFO’ların dahil olduğu hikayeler ve söylentilerde sık sık yer alan ABD Savunma Bakanlığı Pentagon, 2012 senesine kadar UFO’ları araştırdıkları bir programın yürütüldüğünü kabul etti. “Advanced Aerospace Threat Identification Program (Gelişmiş Havacılık ve Uzay Tehdit Tanıma Programı)” olarak isimlendirilen program kapsamında tanımlanamayan uçan objeleri inceleyen ve bilgi toplayan Pentagon, seneler içerisinde bu konuya ilişkin araştırmalara 22 milyon dolar ödeme yapmış.

asd 5314 1

UFO programı hala devam ediyor

Pentagon, 2012 senesinden sonra programa fon ayırmadığını, ancak programın başında bulunan isimlerin hala UFO’larla ilgili çalışmalara devam ettiğini dile getirdi. Destekçilerin yaptığı bağışlarla bugün bile devam eden program, hala gönderilen bilgileri ve verileri inceleyerek UFO çalışmalarını sürdürüyor.

AATIP programında Pentagon’da görevli olan rütbeli askerler görev yapıyor. Program sözcüsü, bu programın yalnızca insanlığa bazı cevapları verebilmesi açısından değil, aynı zamanda ülkenin hava savunması açısından son derece önemli olduğu için Pentagon tarafından desteklendiğini dile getirdi.

UFO videosu paylaşıldı

Programın açıklanmasıyla birlikte elde edilen bazı veriler de halkla paylaşıldı. Bunlardan birisi de görevliler tarafından kaydedilen bir video. Videodaki ilginç cismin askerleri bile şaşırttığını, zahmetsizce keskin manevralar yapabildiğini görebilirsiniz. İşte o video:

https://youtu.be/uPfDKhil70s