PC Oyunlari 2

PC Oyunları; Heavy Rain, Beyond Ve Detroit Yakın Zamanda Yayında Olacak

Şu andan itibaren üç Quantic Dream oyunu Heavy Rain, Beyond – Two Souls ve Detroit – Become Human oyunları yakın zamanda yayında olacak.

Ücretsiz Demo Sürümü Yayınlanacak

Eski Playstation’a özel oyunların PC’ye ulaşma yollarını bulacağı, GDC 2019’dan bu yana bilinen, sistem gereksinimleri zaten belirlendi. Şimdi çıkış tarihleri üç başlıktan ikisi için belirlendi ve her oyun için ücretsiz bir demo sürümü olacak.

PC oyunları

Heavy Rain ilk başlık olarak piyasaya sürülecek. Gerilimin deneme sürümünü bu yıl 24 Mayıs’tan itibaren oynayabilirsiniz, tam sürüm bir ay sonra 24 Haziran’da piyasaya sürülecek. Beyond – Two Souls’un demosu 27 Haziran’da tam sürüm 22 Temmuz’da yayınlanacak. Hem Heavy Rain hem de Beyond – Two Souls rezervasyon yapmak için 19.90 avrodur, Epic Sale’de şu anda her biri 9.90 avro karşılığında mevcut.

Quantic Dream: Hollywood Gürültüsü Tarzında Video Oyunları

Detroit bu yaz demosu piyasaya sürülecek, sonbaharda  tam sürümü yayınlanacak. Pricic, Quantic Dream’in 39.90 avrodur, eğer önceden sipariş ettiyseniz, o zaman sadece 29.90 avro ödenmesi gerekiyor.

Heavy Rain, Beyond – Two Souls ve Detroit – Become Human PC versiyonları hakkında ilk izleniminizi yorumlar kısmında bizlere iletebilirsiniz.