Nokia 3 mwc 3 1

Nokia 4 ve Nokia 7 Plus modelleri geliyor

Nokia’ya ait olan bir kamera uygulamasının detaylarının incelenmesiyle Nokia’nın bu sene Nokia 4 ve Nokia 7 Plus olmak üzere iki farklı modeli satışa sunacağı ortaya çıktı.

Kendi modellerini satışa sunmaya başlayan ve yavaş yavaş eski hızına ulaşan Nokia, bu sene için büyük planlar kurmuş. Nokia’nın akıllı telefonlarında yer alan kamera uygulamasının APK’si ortaya çıktı. Bu dosyanın incelenmesiyle Finlandiya merkezli şirketin yalnızca Nokia 8, Nokia 6, Nokia 9 ve Nokia 1 modellerini değil, aynı zamanda Nokia 4 ve Nokia 7 Plus modellerini de satışa sunacağı ortaya çıktı.

Şimdilik iki yeni modelin de özellikleri veya tasarım detaylarıyla ilgili bir bilgi paylaşılmadı. Nokia’nın bu cihazları ne zaman tanıcağı hakkında bir bilgimiz yok, ancak model isimlerinin APK dosyasından ulaşılabilir olmasından ötürü bu sene içerisinde iki Nokia modelinin satışa sunulacağı kesin.

Nokia 7 Plus tahmini özellikler

Nokia 7 Plus modelinin ismi, Nokia 7 satışa sunulmuş olduğu için bize bazı tahminlerde bulunma olanağı sunuyor. Örneğin yeni akıllı telefonun Nokia 7’nin 5.2 inch ekran boyutundan daha büyük bir ekrana ve Snapdragon 630’dan daha güçlü bir yongaya sahip olacağını tahmin ediyoruz. Buna bağlı olarak da batarya kapasitenin kayda değer oranda yükseltilmesi muhtemel. Bakalım cihazlar ne zaman sızıntılar ve söylentilerle gündeme gelmeye başlayacak.