Nintendo Labo

Nintendo Switch’i “gerçek hayata uyarlayan” set: Nintendo Labo

Nintendo Labo, Nintendo Switch’in eşsiz oyunları için oyun konsoluyla uyumlu olarak üretilmiş, tamamen kartondan oluşan bir set. Robottan oltaya, motosikletten piyanoya kadar birçok ekipmanın üretilmesine olanak sunan setin tüm detayları haberimizde.

Nintendo Switch’in hızlı bir şekilde artmaya devam eden kullanıcı sayısını daha da fazla seviyelere taşıyacak yeni bir set duyuruldu. Nintendo Labo olarak adlandırılan bu yeni set, içerisinde birçok karton bulunduruyor. Switch oyuncuları tarafından şekillendirilmeye ihtiyaç duyan bu kartonlar, doğru adımların izlenmesiyle oltaya, motosiklete, piyanoya ve hatta dev bir robota bile dönüşebiliyor. Kelimelerle anlatılamayan bu sıra dışı setin tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/P3Bd3HUMkyU

Nintendo Labo fiyatı

Robot ve çeşitlilik seti olmak üzere iki ayrı set olarak satışa sunulacak Labo, 20 Nisan tarihinde satışta olacak. İçerisinde oltanın, motosikletin ve çok daha fazlasının bulunduğu çeşitlilik seti 70 dolar, dev bir robotun bulunduğu robot seti ise 80 dolardan satışa sunulacak.