MonteCrypto: The Bitcoin Enigma

MonteCrypto: The Bitcoin Enigma isimli oyunu bitirene Bitcoin hediye!

Birkaç gün sonra Steam’deki yerini alacak olan MonteCrypto: The Bitcoin Enigma isimli oyunun yapımcıları, oyunu bitirmeyi başaran ilk kişiye bir adet Bitcoin hediye edileceğini duyurdu. Bitcoin’in güncel değeri  10 bin doların üzerinde.

Oyunları seviyorsunuz ve bulmaca çözme konusunda iyi misiniz? O halde MonteCrypto: The Bitcoin Enigma isimli oyunu denemeniz şart. 20 Şubat tarihinde, yani 4 gün sonra Steam’e eklenecek olan bu bulmaca oyunu, tüm bulmacaları çözmeyi başaran ilk kişiye bir adet Bitcoin hediye edecek. Geliştiriciler tarafından paylaşılan bilgilere göre toplamda 24 adet zorlu bulmaca barındıran oyun, isminden de anlaşılabildiği gibi kripto parayı konu alacak.

Oyunun fiyatı hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmadı, ancak geliştirici Steam’e eklendiği ilk günde oyunun yüzde 40 indirimli olacağını duyurdu. Bundan ötürü maalesef ücretsiz olmayacağını söyleyebiliriz.

https://www.youtube.com/watch?v=4mdxNTtVM5E

Şu an Bitcoin 10.100 dolar, yani yaklaşık 38 bin TL civarında değere sahip. Bundan ötürü oyunun büyük bir ödüle sahip olduğu söylenebilir. Eğer kendinize güveniyorsanız ve bulmacaları çözen ilk kişi olabileceğinize inanıyorsanız oyunun sayfasına buradan göz atabilir, 20 Şubat tarihinde de oyunu indirebilirsiniz.