Model X binaya girdi, sürücü otomobilin kendi kendine hızlandığını söyledi

Tesla Model X, seyir halinde olduğu sırada sürücünün kontrolü kaybetmesiyle bir binanın alt katında bulunan spor salonundan içeriye daldı. Sürücü, otomobilin kendi kendine hızlandığını ve bundan dolayı kontrolü kaybettiğini iddia etti.

Tesla Model X ilginç bir kazaya dahil oldu. Elektrikli otomobil, seyir halindeyken birden yol kenarında bulunan binaya yöneldi ve alt katta bulunan spor salonundan içeri girdi. Salonun duvarını yıkan otomobil, neredeyse spor yapan bir kişiye de çarpıyordu.

Tesla Model X

Kazadan yara almadan kurtulan kadın sürücü, kazanın otomobil sistemindeki bir sorundan kaynaklandığını ileri sürdü. Sürücünün yaptığı açıklamaya göre otomobil kendi kendine hızlandı ve frene basmasına rağmen hızını arttırmaya devam ederek spor salonuna girdi. Kaza alanına gelen yetkililer, sürücünün yakında bulunan bakım salonuna gitmek üzere otomobilini park etmeye çalıştığı sırada kazanın gerçekleştiğini söyledi. Salon sahipleri ise sürücüye alkol testinin yapılmadığını, kazanın alkolden kaynaklanmış olabileceklerine inandıklarını dile getirdi.