minecraft indir 1

Minecraft Ücretsiz Hale Getirildi

Kült oyun Minecraft 10 yaşına girdi. Geliştiriciler kutlamak için popüler blok oyununun orijinal halini veriyorlar. Tarayıcıda ücretsiz Minecraft’ı nasıl oynayacağınızı size göstereceğiz.

Tahta bloklar ve Lego tuğlalarıyla yapılanlar artık dijital dünyada Minecraft ile inşa edilebilir. On yıl boyunca, dünyadaki milyonlarca oyuncu diğerine bir taş koyuyor. Yıllar boyunca, kült oyunun geliştiricileri, tüm sarayların, ünlü manzaraların ve zor labirentlerin inşa edilebileceği oyuna çeşitli blok türleri getirdi.

Minecraft

Minecraft’ta son on yılda nelerin değiştiğini göstermek için, geliştiriciler artık oyunun ilk sürümünü ücretsiz olarak internete koydular. Tarayıcı oyunu Minecraft’ın 10 yıl önce nasıl göründüğünü gösteriyor.

 Tarayıcınızda Minecraft Classic Oyununu Ücretsiz Oynayın

Minecraft Classic’te envanteriniz 2009 yılında bulunan 32 blokla sınırlıdır. Bunların arasında çeşitli taş ve ahşap türleri, kum ve cam bloklar ve farklı renklerde tipik renkli yün blokları vardır. Yalnızca Minecraft’ın ilk versiyonunun nostaljik dünyasını keşfetmek istemiyorsanız, bir bağlantı yoluyla dokuz kişiye kadar davet edebilirsiniz.

Minecraft Neden Bu Kadar Popüler?

2009 yılında piyasaya çıktığından beri, Minecraft hızla dünyanın en popüler oyunlarından biri haline geldi. Minecraft’ın başarısı, çok küçük bir ekip tarafından kurulan bağımsız bir oyun olarak büyük kaynaklara veya dikkatlice planlanmış bir reklamcılık stratejisine bağlı değildir. Peki çocuklardaki popülaritesini açıklayan nedir?

Minecraft kuralları olmayan bir oyun olarak tanımlanmıştır. Bir dizi talimatla veya belirtilen bir hedefle gelmez – oyuncular istedikleri şekilde inşa edip keşfedebilirler. Genellikle sanal Lego ile karşılaştırılır.