Screen Shot 2019 01 23 at 9.09.43 AM.0 1

Meizu Zero Beklentilerin Altında Tepki Aldı!

Ocak ayında, sıra dışı olan Meizu Zero’nun tanıtımı gerçekleşmişti. Ancak Meizu Zero kullanıcıları beklenen ilgiyi göremedi. Ocak ayında olan lansmanın ardından akıllı cihaz Indiegogo aracılığıyla satışa sunulmuştu.

1299 dolardan satışı olan cihazın bu fiyata sahip olması kullanıcıların dikkatini çekmişti. Gücünü Snapdragon 845’ten alan cihaz yüksek fiyatı ve özellikleri bakımından beklenen ilgiyi göremedi. Telefonun farklı özellikleri olarak; Toza ve suya karşı dayanıklı olan cihaz, IP68 dayanıklılık sertifikasına sahip.

meizu zeroo

Meizu Zero cihaza sadece 29 kişinin Indiegogo üzerinden telefona destek verildiği görünüyor. 2.5D katmanlı 5.99 inç boyutundaki esnek OLED ekranına sahip olan Meizu Zero, aynı zamanda parmak izi okuma teknolojisine de sahip.

Farklı özelliklere sahip olan cihaz belirlenen 100 bin dolar hedefine ulaşamadı. Bu durum ardından şirketin CEO’su resmi bir açıklamada bulundu. Yapmış olduğu açıklamada cihazın Ar-Ge projesine sahip olduğunu belirtti. Aynı zamanda cihaz için şimdilik geniş ölçekli üretim planı olmadığını belirtti. Hatta telefonun sınırlı sayıda üretimin olacağının sinyalini de verdi. Meizu Zero, kullanıcılar tarafından eksik not alması cihazın üretimini durduracak mı? ilerleyen zamanlarda öğreneceğiz.