Huawei P20

Mavi Renkli Huawei P20 Lite Sızdırıldı!

Huawei’nin yeni akıllı telefonu olacak P20 Lite modelinin tanıtım tarihi yaklaşmaya devam ederken, P20 Lite’ın detayları sızıntılar ile ortaya çıkmaya devam ediyor.

Huawei P20 Lite‘ın tanıtımına yaklaşık üç hafta kalmışken; ortaya çıkan Huawei P20 Lite’ın özelliklerini sizler ile paylaşmıştık. Şimdi ise sızan ise , Huawei P20 Lite‘ın mavi rengine ait detaylar.

Geçtiğimiz hafta TENAA‘da görünen cihazın rengi mavi olduğu görülüyor. Hem Lite hemde Pro versiyonlarında mavi renk olacağı düşünülüyor.

P20 Lite‘ın arka yüzeyinde kullanılan parmak izi okuyucusu, arka yüzeyinde kaplı olan cam yüzeyden farklı olduğu görünüyor. Arka yüzeyde mavi renk kullanılan cihazın ön yüzeyinde ise iPhone X taklidi çentik ve koyu renk tercih edildiği görülüyor.

huawei p20 lite mavi 1

Yer alması muhtemel özelliklere gelirsek; FHD Plus 1080*2250 çözünürlüğe sahip 5.84 inçlik bir ekran ile gelmesi bekleniyor. Gücünü Kirin 659′dan alacak olan Huawei P20 Lite, 4GB RAM ile 64GB depolama kapasitesine sahip olacak. 3000 mAh batarya kullanılacak olan cihazın arka tarafında 16MP + 2MP kamera birleşimi, Ön tarafında ise 16MP selfie kamerasına sahip olması bekleniyor.

Huawei P20 Lite‘ın beklenen satış fiyatı vergiler eklenmeden 370 Euro Yaklaşık 1750TL olacağı bekleniyor. Tabi ülkemize geldiğinde vergiler dahil edildiğinde daha yüksek bir rakam olması muhtemel olduğunu da hatırlatalım.