iPhone X Plus

iPhone X Plus’ın ekranı işte böyle görünecek!

iPhone X’in yeni modeli olacak iPhone X Plus’ın ekranı ortaya çıktı. Büyük ekran boyutuyla dikkat çekecek olan model, Apple’ın amiral gemisinde olduğu gibi çentik bulunduracak.

Apple’ın bu sene nasıl bir iPhone modeliyle karşımıza çıkacağı henüz net olarak bilinmiyor, ancak bazı kaynaklar teknoloji devinin üç farklı model üzerinde çalışmalarını sürdürdüğünü iddia ediyor. Bu modellerden birisi olan iPhone X Plus’a ait ekranlar, iddialara göre LG’nin Vietnam’da bulunan fabrikasında görüntülendi. İşte paylaşılan fotoğraf:

iPhone X Plus

Fotoğraftan da anlaşılabildiği gibi yeni akıllı telefonun ekranında da çok konuşulan çentik bulunacak. Apple, yazılım geliştiricilerine ve üçüncü parti donanım üreticilerine çentikli tasarımı dikkate alarak faaliyetlerini sürdürmeleri konusunda uyarılarda bulunmuştu. Bundan yola çıkarak şirketin bu tasarımı kullanmaya devam edeceği söylenebilir.

iPhone X Plus’ın özellikleri hakkında pek bir bilgimiz yok, ancak cihazın 6.5 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacağı söyleniyor. Bunun yanı sıra Apple’ın 6.1 inç ekranlı ucuz bir model üzerinde de çalışmalarına devam ettiği ileri sürüldü.