bezostease 1

Dünyanın en zengini Jeff Bezos’un serveti dudak uçuklatıyor!

Amazon CEO’su Jeff Bezos’un serveti 100 milyar doları aştı! Uzun bir süredir dünyanın en zengin insanı olan Bezos, servetini artırmaya devam ediyor.

Bloomberg tarafından paylaşılan bilgilere göre Amazon CEO’su Jeff Bezos’un serveti 100 milyar doları aştı. Bir süredir servetini artıran iş adamının serveti ilk defa 100 milyar dolar seviyesinin üstüne çıktı ve görünüşe göre yükselmeye de devam edecek.

2016 senesinde Amazon’un yatırımlarından ötürü kısa bir süreliğine dünyanın en zengin insanı olma unvanını Bill Gates’e kaptıran Bezos, Amazon’un kar sağlamasıyla birkaç ay önce yeniden listenin en üst sırasına yerleşmişti. Yılın en popüler alışveriş dönemi olan Black Friday (Kara Cuma), Amazon hisselerinin hızlı bir şekilde yükselmesini sağladı ve Bezos’un servetini de 12 haneye taşıdı.

today bezos appearance has noticeably changed his shaved head and toned arms recently sparked a meme on twitter

Başarılı iş adamının bu devasa servetiyle ne yapmayı planladığı henüz bilinmiyor. Amazon, Blue Origin ve Washington Post üzerinden gelir sağlayan Bezos’un yeni bir şirket açmak veya satın almak gibi bir amacı var mı bilinmiyor.