İzlenesi Dizi “How to Get Away With Murder” Devam Ediyor

ABC kanalının en iyi dizilerinden biri olan How to Get Away With Murder’ın takipçilerinin uzun süredir beklediği ama nasıl olacağı net olmayan Scandal ile crossover nihayet gerçekleşiyor.

Başroşllerini Viola Davis, Aja Naomi King, Karla Souza, Jack Falahee, Matt McGorry ve Alfred Enoch’un paylaştığı, hırslı doğu yakası hukuk öğrenci grubu ile bu grubun kriminal savunma derslerine giren gizemli profesör arasındaki olayları konu alan yapım oldukça ilgili görüyor.

Hali hazırda takipçileri için ise 1 Mart tarihinde yayınlanan bölümde, Annalise Keating ve Olivia Pope’u biraraya getiren yapımda; Annalise Keating’in çalıştığı dava da, en çok istenen TV olayını gerçeğe dönüştürmek için zemin hazırladı. Nihayet hikayenin nasıl ilerleyeceği ve en güçlü kadın iki karakterin nasıl bir işbirliği içinde olacakları da ortaya çıkmaya başladı.

4. Sezon‘a gelen How to Get Away With Murder‘ın çok ustaca hazırlandığını belirtmek gerek, belirsizlik dolu gerilim dizisinde, öğrencilerin öngöremedikleri şey ise öğrendiklerini gerçek hayata da uygulamak zorunda kalacakları.

Yayınlanmaya başladığı andan bu yana tüm bölümüyle seyirciyi resmen ters köşeye yatıran yapımın her bölümünde ayrı bir heyecan bulacağınızı düşünerek, diziyi kesinlikle tavsiye ediyoruz.