iphone-x

iPhone X Güney Kore’de 3 Dakika İçinde Tükendi!

Son yılların en iyi telefonlarından bir tanesi olarak görülen iPhone X bilindiği üzere 24 Kasım tarihi ile ülkemizde satışa çıkacak. Sadece ülkemizde değil tüm dünya üzerinde ön siparişe açılan telefon birçok ülkede satış rekorları kırdığı ve stokları tükendiği belirtiliyor.

999 dolarlık rekor fiyata rağmen birçok kişi tarafından beğenilen iPhone X Güney Kore’de beklenin üzerinde bir satış rekoruna ulaştı. Güney Kore’nin mobil hatlarından bir tanesi olan SK Telecom iPhone X’in ön siparişe açılmasının ardından 3 dakika gibi bir sürede tükendiğini açıkladı.

Daha önce iPhone 7’nin ön siparişe açılmasının ardından 20 dakikada tükenen model Apple’ın Güney Kore’deki yeni rekoru olarak görülüyor. Ülkede yaklaşık 1237 dolara satılan telefondan 3 dakikada ne kadar satıldığı bilinmiyor. Resmi verilere göre sadece Güney Kore’ye 150 bin iPhone X gönderildiği biliniyor.

Samsung’un Ülkesinden iPhone’a Yoğun Talep!

Apple’ın son akıllı telefonu iPhone X sahip olduğu özellikler ile gelecek vaat eden bir izlenim sergiledi. A11 Bionic yeni işlemcisi ile oldukça yüksek bir performans sunan yeni model Face ID ile de göz doldurdu.

TrueDepth teknolojisi ile oluşturulan yeni yüz tanıma sistemi ilgi görse de bir takım insan tarafından gizlilik ve güvenlik konusunda şüphe oluşturmuş durumda. Bu endişeleri bir kenara bırakacak olursak özellikleri ile birçok kullanıcının beğenisini toplamış durumda.

Özellikle Time dergisi tarafından 2017’nin en iyi icatları arasında gösterilmiş olması telefona olan ilgiyi bir hayli arttırmış durumda!