Android Futbol Oyunlari 1

iPhone Ve Android İçin En İyi Futbol Oyunları

Futbol oyunu sevenler, iPhone ve Android akıllı telefonlarında oynamaktan hoşlanacak en iyi futbol oyunları hakkında detayları sizlere aktaracağız. Öyleyse aşağıdaki tüm oyunlara bir göz atın.

Futbol Oyunları

Real Soccer 2013

Gameloft olan tanınmış geliştiriciler tarafından tasarlanan en iyi oyunlardan biri. Bu oyun ismi kadar harika. Çok şiddetle tavsiye edilir. Savunma sırasında oyuncuların sürekli otomatik olarak değiştirilebileceği örnekler verilebilir. Ve en iyi bölümlerinden biri, cihazınızdaki gerçek futbol deneyimini size vermesi. Bu yüzden bu oyuna bir denemek gerekir.

Head Soccer

Kesinlikle apple cihazlarınızda oynamak için seveceğiniz bir başka en iyi oyundur. Bu oyunda, ejderha vuruşu, buz vuruşu ve aydınlatma vuruşu gibi süslü ölümcül atışlarla rakibi yenebilir ve turnuvayı kazanabilirsiniz. Ayrıca oyun merkezi aracılığıyla arkadaşlarınızla veya global kullanıcılarla eşleşebilirsiniz. Yani bu oyunu indirmek ve denemek gerekir.

New Star Soccer

Bu oyunda ilişkilerinizi yönetebilir, takım arkadaşlarınızı, koçunuzu, ortağınızı ve sponsorlarınızı ikilemler ve yol boyunca heyecanlı katlanmalarla karşı karşıya kaldıkça mutlu edebilirsiniz. Kumarhanede kazancınızı riske atın, uğursuz rüşvetleri keşfedin ve sonunda bu oyunu cihazınızda denedikten sonra öğreneceğiniz yeni bir kariyer oyun puanı ve daha fazlasını belirlemek için emekli olun.

Backbreaker 2: Vengeance

Backbreaker 2,  grafikler, fiziksel animasyon ve saf eğlence için çıtayı yükseltiyor. Vengeance Modunda top taşıyıcısını indirin ya da klasik Tackle Alley modunda son bölgeye çıkın. Ne yaparsanız yapın bu şimdiye kadarki en iyi Backbreaker, bu yüzden yolculuğun tadını çıkarın ve bu güzel oyunu oynarken eğlenin.