iPhone Not Alma Uygulamalari 1

iPhone İçin En İyi Not Alma Uygulamaları

iOS uygulama mağazasında, temel öğelerinizi not almanıza yardımcı olacak uygulamalar mevcut. Bu nedenle, bu makalede, şu anda kullanılabilecek 2019 uygulamalarını alan en iyi iOS Notu listesini inceleyeceğiz. İşte not alma uygulamaları;

not alma uygulamaları

Evernote

Evernote, iPhone için mevcut olan en iyi ve önde gelen not alma uygulamalarından biridir. Evernote ile ilgili en güzel şey, platformlar arası desteğe sahip olmasıdır. Bu, bir akıllı telefon aracılığıyla oluşturduğunuz notun bilgisayardan erişilebileceği anlamına gelir. Evernote, kullanıcıların metin, video, resim vb. dahil olmak üzere çok çeşitli biçimlerde not almalarına olanak verir.

Bear

Bear, iOS App Store’da mevcut olan ve en iyi not alan uygulamalardan biridir. Uygulama 2016 yılında piyasaya sürüldü, ancak birkaç ay içinde uygulama en üst sırada yer almayı başardı. Şu anda milyonlarca kullanıcı uygulamayı kullanıyor ve her not alma özelliğini sunuyor. Diğer tüm not alma uygulamalarında olduğu gibi, Bear ayrıca kullanıcıların metne, videolara, resimlere ve eskizlere not kaydetmelerini sağlar.

OneNote

Microsoft’un OneNote’u, App Store’da bulunan, iPhone için en fazla puan alan başka bir not alma uygulamasıdır. Ancak, OneNote’u kullanmak için kullanıcıların bir Microsoft hesabına sahip olmaları gerekir. İOS için not alma uygulaması, kullanıcılara metin, video, ses vb. notları kaydetme gibi neredeyse tüm temel not alma özelliklerini sağlar. Dolayısıyla, OneNote, bir iOS cihazında kullanılabilecek bir uygulamayı alan en iyi nottur.

Google Keep

iOS cihazınız için basit görünümlü ve kullanışlı bir not tutma uygulaması arıyorsanız, Google Keep sizin için en iyi seçim olabilir. Google’dan Google Keep, not alma özelliklerini ve hatırlatıcıları birleştiren hafif bir uygulamadır. Bu nedenle, Google Keep, iPhone 2019’da kullanılabilecek bir başka en iyi not alma uygulamasıdır.