Apple iPhone 14 Pro 1

Iphone 14 Kullanıcıları Titreyen Kamera’dan Şikayetçi

Yaklaşık 1 hafta önce yeni amiral gemilerini tanıtan Apple’ın başında yeni bir sorun var! iPhone 14 Pro sahiplerinden gelen geri bildirimlere göre, TikTok, Snapchat ve Instagram gibi üçüncü taraf uygulamalarda fotoğraf veya video çekimlerinde kamera titreme sorunu yaşadıklarını iletiyorlar..

Apple kullanıcılarının heyecanla bekledikleri, apple’ın yeni amira gemisi Iphone 14 Pro modelinde kullanıcılar, beklenmedik bir sorunla karşı karşıya kaldılar.

Gelen bildirimlere göre Snapchat, Tiktok ve Instagramgibi bazı üçüncü taraf uygulamalarında fotoğraf veya video çekerkenken titreme yaşandığı iletildi.

Sözcü’de yer alan habere göre Sorunun henüz yeni cihazların ne kadarında görüldüğü ya da nedeni ile ilgili bir bilgi olmasa da bu durumdan şikayetçi kullanıcılar sosyal medyada çeşitli platformlarda tepkilerini gösterdiler.

Reddit’te bir kullanıcı, “Snapchat’i açtığımda veya Instagram için kamerayı kullandığımda kameram titremeye başlıyor. Ancak, normal kamera uygulamasını kullandığımda herhangi bir sorunla karşılaşmıyorum” diye yazarak yaşadığı sorunu anlattı.

Bir başkası da şöyle yazdı: “Dün yeni iPhone 14 Pro’mu aldım ve Snapchat’te aralıklı olarak kamera sarsıntısı yaşıyorum. Bu sorunu yaşayan başka biri var mı?”

Bir diğeri de titreme sorununa ek olarak sesi de ekledi: “iPhone 14 Pro’m yeni geldi ve Snapchat’i açtığımda kamera çok titriyordu ve oldukça garip mekanik bir ses çıkardı.”

Apple konuyla ilgili henüz herhangi bir açıklama yapmadı, ancak bazı kullanıcılar, sorunun cihazın optik görüntü sabitlemesini etkileyen bir yazılım hatasından kaynaklanabileceğini öne sürdü.

Kaynak : Sozcu.com.tr