iPhone 11 Cikis Tarihi 1

iPhone 11: Yeni iPhone Yayın Tarihi, Özellikleri ve Fiyatı Belli Oluyor

Apple’ın iPhone XR, iPhone XS ve iPhone XS Max, şirketin ahizeleri için ileriye dönük önemli adımları temsil ediyor ve satın alabileceğiniz en iyi telefonlar arasında yer alıyor. Fakat özellikle Galaxy Note 10 ve Pixel 4 ile her zaman iyileştirmeye yer var.

iPhone 11 söylentileri, bu yılki modellerde bol miktarda yeni özellik ve güncelleme vaat eden yüksek vitese geçiyor. Şimdiye kadarki en büyük söylentiler, üçlü arka kameraların etrafında ortalanıyor, ters kablosuz şarjlı daha büyük piller ve kutuda daha hızlı USB-C şarjı bulunmaktadır.

iPhone 11 Ne Zaman Çıkacak

iPhone 11 Çıkış Tarihi

Apple, 12 Eylül 2018’de iPhone XS, XS Max ve XR’yi açıkladı, ancak şirket telefonların asıl çıkış tarihlerini şaşırtmıştı. İPhone XS ve XS Max 14 Eylül ön siparişi için hazırdı ve 21 Eylül satışına devam ettiler. İPhone XR 19 Ekim ön siparişi için hazır ve 26 Ekim’de mağazalara gitti.

Eğer Apple 2019 için benzer bir model izlerse, 10 Eylül’de 2019 iPhone’ları açıklayacak. Cep telefonları büyük olasılıkla 13 Eylül’de sipariş vermeye devam edecek ve 20 Eylül’de satışa çıkacak.

iPhone 11 Fiyatı

İPhone XS Max, 1.149 dolardan başlayan, şimdiye kadarki en pahalı telefonlardan biriyken, iPhone XS 999 dolara mal oluyor. İPhone XR daha makul bir fiyat ile 749 dolar. Apple’ın iPhone 11, iPhone 11 Max ve iPhone 11R için aynı fiyatlandırma katmanlarına uymamasını beklemeniz için hiçbir neden yok.

Ancak, Apple, çok agresif bir fiyat etiketi için oldukça iyi kameralar sunan Google’ın Pixel 3a ve Pixel 3a XL’in beğenileriyle rekabet etmek için iPhone 11R ile daha fazla aralığa girebilir.