iPhone Cihazlarda Batarya Koruma Yolları

İngilizce Öğrenmenizi Kolaylaştıracak 5 Mobil Uygulama

Günümüzün en önemli gereksinimlerinden biri de dil öğrenmektir. İş ortamlarında ve günlük hayatımıza kadar birçok alanda karşılaştığımız yabancı diller bizleri dil öğrenme merakına itmektedir. Bunların dışında çoğu iş başvurularında İngilizce, Arapça ve Almanca gibi dillerin bilinmesi şartı konulmaktadır. Peki, dil bilmenin avantaja dönüştüğü günümüzde yurt dışına çıkmadan nasıl farklı bir dil öğrenebiliriz? İngilizce öğrenmenin yollarından biri de mobil uygulamalar üzerinden konuşarak ya da eğitim alarak dil öğrenmektir. Peki, İngilizce öğrenmenizi kolaylaştıracak mobil uygulamalar hangileridir?

  1. Duolingo

Duolingo, listenin en popüler dil uygulamaları arasında yer almaktadır. Birçok kişinin günlük hayatında sıklıkla kullandığı uygulama, Anroid ve IOS işletim sistemlerine uygun olarak kullanılabilmektedir. Geçtiğimiz günlerde aktif 25 milyon kullanıcı sayısına ulaşan uygulama, kullanıcılarına ücretsiz şekilde sunulmaktadır. Çeşitli sorular ve anketlerle eğlenceli bir şekilde dil öğrenmenize yardımcı olurken bir yandan kelime haznenize de katkıda bulunmaktadır. Uygulama içerisinde dil eğitimler günlük, iş gibi belirli kategorilere ayrılmaktadır. Bir kategorideki soruları doğru olarak işaretleyebildiğinizde belirli bir süre sonra diğer bir bölümün kilidini açmış olacaksınız. Düşük seviyelerden başlayarak bir oyun gibi ilerleyebileceğiniz uygulamada kendi seviyenizi girerek dil bilginize uygun yerden de başlatılmanız mümkün.

iPhone Cihazlarda Batarya Koruma Yolları

  1. Cambly

Son zamanlarda oldukça reklamı yapılan uygumalar arasında olan Cambly, görüntülü konuşma sayesinde bireylere dil eğitimi veren bir uygulamadır. Uygulama içerisinde görüntülü konuşmalar ile İngilizce pratiklerinizi yapabilirsiniz. Uygulama içerisinde İngilizce haricinde birçok dil bulunmakla birlikte seviyenize göre kişilerle iletişime geçerek dil seviyenizi geliştirebilirsiniz.

  1. Leo İle İngilizce

Leo ile İngilizce, daha çok 5 yaş ve altı çocukların hedef alındığı bir eğitim uygulaması diyebiliriz. Çocuklarınızın dil eğitimlerini çeşitli uygulamalar ile desteklemek ve eğlenceli bir şekilde dil öğrenmesini istiyorsanız Leo ile İngilizce uygulamasına göz atabilirsiniz.

  1. Mondly

İngilizce öğrenmenizi kolaylaştıracak mobil uygulamalar dendiğinde akla gelen diğer bir isim ise Mondly. Uygulama içerisinde 33 farklı dil seçeneği olmakla birlikte IOS ve Anroid cihazların kullanımına uygundur. Uygulamayı eksi kılan yönlerinden biri belirli noktalara ücret karşılığında erişilmesidir.

  1. 6000 Kelime

İngilizce öğrenmenize katkı sağlayacak olan uygulamalardan biri de 6000 kelime. Uygulama içerisinde genellikle kelime haznenizi geliştirmeye ve kelimelerin okunuşlarını öğrenmenize yönelik eğitimler verilmektedir.