huwaei

Huawei’nin Modellerine Yeni Güncelleme Geldi!

Test amaçlı kullanılan Huawei markasının en iyi telefonlarından bir tanesi olan P10 modeli yeni gelen güncellemelerle beraber sahip olduğu problemler giderildi. Ayrıca modele VoWIFI ve VoLTE gibi özellikler getirildi.

Çin teknoloji markası Huawei’nin P10 modeline gelen son güncelleme ile birlikte telefonda oluşan bazı sorunlar giderildi. Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren markanın son modeli fotoğraflar konusundaki hünerleri ile ön plana çıkmıştı.

Yeni Arabirim Sürümü ile Daha Etkili Telefonlar Geliyor

Huawei Mate 10 modelinde firma tarafından geliştirilmiş EMUI 8 ismindeki arabirim sürümü ön plana çıktı. Fakat Mate 10 modeli piyasaya sürülene kadar firmanın gururla tanıttığı Huawei P10 ve P10 Plus modeli içerisinde sürülen arabirim sürümü EMUI 5X şeklinde yer almıştı.

Mate 10 modelinde EMUI 6 sürümü beklenirken direk olarak 8’e geçilmesinin temel sebebi Android işletim sistemi ile aynı sayılar üzerinde ilerleyebilmek olarak açıklandı. Oreo adı ile beklenen Android 8 işletim sistemi ile birlikte yeni Mate 10 model ve diğer model Huawei telefonlar üstün performans sunacak.

Güncellenerek yeni sürümlerde güçlendirilen arabirimdeki asıl hedef ise daha akıllı ve basit bir kullanım sunmak. İlk modellerde yer alan ve çok fazla içerikten vazgeçen firma daha basit ama etkili bir görünüm sağlamak için oldukça ciddi çalışmalar yürütüyor.