Honor 9X Ozellik 1

Honor 9X Kirin 810 SoC Özelliğine Bağlı

Honor’un X serisi, Xiaomi Redmi Note Pro ve Realme bütçe cihazlarının beğenisine karşı her yıl orta seviye ücret talep ediyor. Bu yıl Honor 9X olması bekleniyor ve yakışıklı Huawei’nin akıllı telefon işini çevreleyen belirsizliğe rağmen yine de çok ilginç bir akıllı telefon olacak.

Honor 9X Kirin 810 SoC Özelliği

Son zamanlarda yapılan bir sızıntı, Çin ve Rusya’daki sertifika portallarında tespit edilmesine rağmen telefonun söylentisinin özelliklerini ortaya koydu. Şimdi bir ipucu, Honor 9X’in Huawei’nin son bütçe olan Kirin 810 SoC’ya yükleneceğini, en azından kağıt üzerinde yıldız performansı sağlayan 7nm fab işlemine dayanacağını ima ediyor. Bu, selefinin Kirin 710 tarihli ile gelmesi ve aynı segmentteki boğazı rekabeti karar için bir başka faktör olacağı gibi mantıklı bir yükseltme olacaktır.

Honor 9X

Honor, dizinin tanıtım kampanyasını henüz başlatmadı, ancak Honor 8X’in Eylül ayında piyasaya sürülmesi üzerine, herhangi bir zamanda resmi bir açıklama beklemiyoruz. Kaynak, Kirin 810’un ahizenin vurgulanan 9 özelliğinden biri olacağını gösteriyor. Bu sızıntı okunaklıysa, Huawei, Nova 5’i Honor 9X global varyantı olarak yeniden değerlendirebilir. Sızan diğer spesifikasyonlar için, önceki mesajın bağlantısı.

Honor 9X profesyonel lansmanı resmi olarak onaylanmadı. Bununla birlikte, bu yılın ilerleyen saatlerinde 9X sayısında açıklanması bekleniyor. Lansman Ağustos-Eylül civarında bir gün kendini gösterebilir, çünkü Çinli şirket geçen yıl Eylül ayında kendi ülkesinde Honor 8X’iaçıkladı.