Honor 9X Pro Fiyat 1

Honor 9X Pro Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

Honor 9X Pro teknik özellikleri çevrimiçi olarak sızdırıldı. Yeni Honor telefonunun, geçtiğimiz yılın Honor 8X’i için halefi olarak gelebilecek Honor 9X ile birlikte piyasaya sürülmesi muhtemel. Söylentilere göre, Honor 9X Pro arka tarafta dört kameralı bir kurulumla geliyor ve 48 megapiksel birincil sensörü kullanıyor. Honor 9X Pro’nun önünde bir delik delmeli kamera tasarımıyla geleceği de tahmin ediliyor. Ayrıca, telefon 7nm HiSilicon Kirin 810 SoC’ya sahip ilk Honor modeli olabilir.

Honor 9X Pro Teknik Özellikleri

Honor 9X Pro’nun teknik özelliklerini Twitter hesabı üzerinden sızdıran bir Çinli bahşişçiye göre, yeni Honor telefonunda 6.5 veya 6.7 inç LCD panel olacak ve bir delik açma tasarımına sahip olacaktı; 25 megapiksel özçekim kamerası. Honor 9X Pro’nun ayrıca 48 megapiksel Sony IMX582 birincil sensör, geniş açılı lensli 8 megapiksel ikincil sensör ve makro lensli 2 megapiksel tersiyer sensör içeren dörtlü arka kamera kurulumuyla birlikte geldiği söyleniyor.

Honor 9X Pro

Honor 9X Pro’nun diğer rivayet özellikleri arasında 20W hızlı şarj desteği, 4.000mAh pil ve 3D cam tasarımı var.

Söylentilere ek olarak, Huawei Club adlı bir Twitter hesabı, Honor 9X Pro’nun bir HiSilicon Kirin 980 SoC içereceğini iddia etti. Yeni yonga setinin entegre bir NPU ile geldiği söyleniyor ve ayrıca 21 Haziran’da Çin’de piyasaya sürülen Huawei Nova 5 akıllı telefona güç verilecek.

Honor 9X Pro lansmanı resmi olarak onaylanmadı. Bununla birlikte, bu yılın sonunda Honor 9X ile birlikte açıklanması bekleniyor. Çin şirketi, Honor 8X’i geçtiğimiz yıl Eylül ayında tekrar kendi ülkesinde tanıttığı için lansman Ağustos-Eylül ayları arasında gerçekleşebilir.