Android cihazinizda ekran goruntusu alma 1

Herhangi Bir Android Telefonda Ekran Görüntüsü Alma

Android telefonda ekran görüntüsü almak için çeşitli kombinasyonlar vardır ve telefondan telefona değişebilir. Şimdiye kadar Android telefon ekran görüntüsü almanın ortak bir yöntemi olduğunu ve sonraki sürümlerinin yerel özelliği olduğunu biliyoruz.

Herhangi Bir Android Telefonda Ekran Görüntüsü Almanın Yolları

Basılı Güç Düğmesi + Ses Kısma Tuşu

Android telefonda ekran görüntüsü almak için yapmanız gereken tek şey ses kısma ve açma / kapatma tuşunu birkaç saniye basılı tutmak. Ekran yanıp sönecek ve ekran görüntünüz Ekran Görüntüsü dizinine kaydedilecektir. Android basit tuttu, böylece çoğu kullanıcı bunu yapmak için elverişli.

Android cihazınızda ekran görüntüsü alma

Bir diğer yöntem ise güç düğmesini basılı tutmak ve ekran görüntüsü alma olanağınız olacak. Bu kolay gelmiyorsa, bildirim çubuğunu üstten kaydırarak ve kısayola dokunarak ekran görüntülerini almak sizin için kolay olabilir. Üç parmağınızı aşağı kaydırmak gibi hareketler ekran görüntüsünü almanıza izin verir.

Dahası, çeşitli Android telefonlarda ekranın tepesinde, ekran görüntüsü yakalama kısayoluna yönlendirecek bir yüzen top var. Hepsi bu kadar değil, bazıları ayrıca tam boyutlu ekran görüntüleri de sunuyor, yani tam ekranın sadece bir bölümünü istiyorsanız.

Android Telefonlarda Ekran Görüntüsü Almanın Diğer Yolları

Bu yöntemler bir üreticiden diğerine farklılık gösterir, ekran görüntüsünü almak için aşağıdaki yöntemlerden birinin Android telefonlarınızda çalışıp çalışmadığını görmek için telefonunuzda bunları deneyebilirsiniz.

  • Güç Düğmesini + Ana Tuşu Tut
  • Özel Tuşa basın
  • Ekran üzerinde Palm kaydırın
  • Bildirim çubuğu Kısayolu
  • Yüzen Top veya Hızlı Top Kısayolu
  • Üç parmak hareketi aşağı kaydır
  • Güç Düğmesine basılı tutun ve ekran görüntüsü seçeneğini seçin..