Harry-Potter-Wizards-Unite

Harry Potter: Hogwarts Mysterys Fragmanı Yayınlandı!

Dünyaca ünlü kitap ve film serisi Harry Potter’ın yeni oyunu olan Harry Potter: Hogwarts Mystery (Hogwarts Gizemi) oyununun ilk fragmanı yayınlandı!

Mobil oyun stüdyosu Jim City tarafından geliştirilen Harry Potter: Hogwarts Mystery oyununa dair ilk fragman yayımlandı. Mobil oyunda oyuncular kendi başlarına birer öğrenci olarak Hogwarts’ta gezinebiliyor ve öğrencilik yapabiliyorlar. Kullanıcılar tarafından kişiselleştirebilme özelliğine sahip olan bu oyun birçok Harry Potter hayranının dikkatini çekeceğe benziyor.

Oyun zaman olarak Bill Weasley ve Nymphadora Tonks’un hala Hogwarts’ta öğrenci olduğu yıllara uzanıyor. Oyunda bulunan oyuncular kendi karakterlerini kişiselleştirebilme özelliğine sahip olacak ve görünüşlerinde değişiklikler yapabilecekler.

Oyunda kişiselleştirdiğiniz karakterler ile çeşitli ders eğitimi görebilecek, karanlık sanatlara karşı savunma gibi derslerin uygulamalı eğitimlerini görebileceksiniz. Sihirbaz olma hakkında birçok bilgiyi edinebileceğiniz ve eğlenebileceğiniz bu oyun tamamen Harry Potter evreninde geçecek.

26-28 Ocak tarihinde Universal Stüdyolarında düzenlenecek olan kutlamalarda tanıtılacak olan oyun önümüzdeki aylarda yayımlanacak.

İşte Oyunun Fragmanı: