Half Lifea 20 yil sonra gelen guncelleme bircok sorunu cozuyor 1

Half-Life’a 20 yıl sonra gelen güncelleme birçok sorunu çözüyor!

Tüm dünyada heyecanla oynana ve efsane bir oyun olarak akıllarda iz bırakan Half-Life’a 20 yıl sonra yeni bir güncelleme geldi. İşte tüm detaylar!

Tüm dünyada efsane oyun olarak bilinen ve hazırda olan FPS oyunlarına ilham kaynağı olan Half-Life, henüz daha oynanmaya devam ediyor. Hatırlayacağınız gibi 20 yıl önce oyun sektörüne giriş yapan oyun yaşı gereği çok büyük olmasına rağmen, henüz daha FPS oyuncuları tarafından zevkle oynanmaya devam ediyor. Bu bakımdan oyun geliştiricileri Valve tarafıyla anlaştı ve 20 yıl sonra oyuna yeni bir güncelleme sunmayı başardı. Bu bakımdan Half-Life 2‘nin yanı sıra üçüncü seri üzerinde geliştirmeler yapan Valve‘nin Half-Life 3‘ü oyun sektörüne sunup sunmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Half-Life oyuncuları uzun yıllar sonra gelen güncellemeyi gördüklerinde eminiz ki heyecanlanmış ve şaşırarak nelerin değiştiğini sorgulamışlardır. Elbette bu kadar yıl sonra oyuna güncelleme gelmesi, şirketin henüz daha oyuna değer verdiği anlamına geliyor. Half-Life’a büyük ilgi gösteren Valve‘de şuan için oyunun senarist ve tasarımcıları görevinde yer almıyor. Fakat tüm bu sorunlara rağmen gelen güncelleme oldukça başarılı. Gelen güncelleme hakkında biraz bilgi vermeden önce oyunun şuan için internet cafelerde büyük eğlence oluşturduğunu gördük.

Half Lifea 20 yıl sonra gelen güncelleme birçok sorunu çözüyor

Half-Life’a gelen güncelleme neler getirdi?

20 yıl sonra gelen güncelleme içeriğinde oyunu kaydetme ekranına ilişkin özellik yer alıyor. Kaydedildiği sırada özel karakterler ile ortaya çıkan hatalar ve oyunun aniden kapanması artık giderilmiş durumda. Şirket yeni güncellemeyle oyunda birçok iyileştirme yapmış diyebiliriz.