Burnout Paradise Remastered 1

Güncellenmiş Burnout Paradise, 2018’e Damga Vurmaya Geliyor!

Criterion Games’in geliştirdiği, 2008 yılında Electronic Arts tarafından oyuncuların beğenisine sunulan Burnout Paradise yarış oyunun güncellenmiş yeni versiyonu Mart ayında PlayStation 4 ve Xbox One için geliyor.

Burnout Paradise Remastered olarak isimlendirilen oyun PlayStation 4 ve Xbox One platformları için önümüzdeki Mart ayında sunulacak. Sunulduğu ilk günden bu yana çıkan tüm paketleri de içeren güncel versiyonda, soundtrack lerde bir değişiklik olmamış. Oynanabilir 150 adet aracın olduğu oyun ile ilgili olarak detaylı bilgilerin yer aldığı bu sayfada bulabilirsiniz.

Electronic Arts tarafından yapılan açıklamada oyun’da mikro ödemelere yer verilmeyecek. Ancak oyuncular dilerlerse oyun içi satın alma öğelerinden faydalanabileceği belirtilirken. Grafik tasarımları ile oyunun 2018 yılına damga vurması bekleniyor.

Burnout Paradise Remastered’ın PC Versiyonu Ne Zaman Gelecek?

Yapılan açıklamaya göre Burnout Paradise Remastered, PlayStation 4 Pro ve Xbox One X’de 4K çözünürlük ve 60 kare/saniyede çalışacak. Ayrıca oyunun 16 Mart 2018‘de sunulacağı, Satış fiyatının ise 39.99 dolar olacağı açıklandı. Bir ayrıcalık olarak ise EA Access üyeleri oyunu bir hafta oynamaya başlayabilecekler.

PC versiyonu konusunda net bir tarih verilmese de yıl içinde Orgin üzerinden sunulması bekleniyor.