GTA V Liberty City modu

GTA V Liberty City Modu Bekleyenlere Kötü Haber

Open IV kullanıcılara olumsuz bir haber verdi. Merakla Beklenen GTA V Liberty City modu son aşamalarındayken iptal kararı ile gündem oldu. Peki modun iptal edilmesinin nedeni ne? Modun iptal olmasına karşı ilk tepkiler neler? Rockstar Games tarafından açıklama yapıldı mı? İşte tüm detaylarla modun iptal kararı.

Mod desteğiyle uzun yıllar boyunca oynanmaya devam eden seriler olarak gösterilen GTA serileri, özellikle 3.parti modlarla çok daha keyifli bir oynanış sunabiliyor. Serinin hemen hemen her oyununda aynı şekilde mod desteğiyle beraber uzun yıllar gündemde kalmayı başaran yapımlar son olarak da GTA V oyunuyla gündem olmuştu. Yayınlandığı andan bu yana sürekli olarak gündemde kalan ve grafik yapısı, açık dünya yapısıyla bir hayli konuşulan oyunun şimdiyse modlarıyla konuşulmaya devam ettiğini görüyoruz.

Oyun için düzenli olarak yayınlanan modlarla beraber GTA V serisinin daha uzun süre konuşulmaya da devam edeceği beklentisi var. Fakat son atılan adımlar oyunda modların tutkunları epey üzecek cinsten. İlk olarak Rockstar Games’in aldığı Open IV mod desteği kesme kararı ile gündem olan konu sonrasında gelen tepkilerle yapımın geri adım attığını görmüştük. Fakat her ne kadar yapım geri adım atmış olsa da mod desteği için son gelen haberler yine oyuncuları epey bir üzdü. Bu kez merakla beklenen GTA V Liberty City modu iptal edildi.

https://youtu.be/Z4hZLmxOQDE

GTA V Liberty City modu İptal Oldu

Aslında Open IV tarafından yayınlanacak olan GTA V Liberty City modu en çok beklenen oyun modlarından biri olarak biliniyordu. Fakat alınan kararla beraber büyük bir çoğunluğunun tamamlanmış olmasına rağmen modun iptal edildiği açıklandı. GTA V Liberty City modu iptal kararının gerekçesi olarak ise yine Rockstar Games’in mod prosedürleri gösterildi.

Bu mod prosedürlerine göre yapımın GTA V Liberty City modu için uygunluk sağlayamayacağı, haliyle modun iptal edildiği belirtildi. Kararın açıklanmasının ardından oyuncular nasıl tepkiler verecek bilinmez ama merakla beklenen ve sevilen modlardan biri olacak olan GTA V Liberty City modu kesin olarak gelmeyecek.