GTA 6 hakkında ilginç iddia: Oyun Vice City’de geçecek

GTA 6 hakkında söylentiler ve bilgiler gelmeye devam ediyor. Oyunun geliştiricis Rockstar Games’in yeniden Vice City’ye dönme planları olduğuna dair bazı iddilar ileri sürüldü. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

GTA 5 ve GTA 5 Online’ın başarısından ötürü GTA 6’nın yapımını biraz yavaştan alan Rockstar Games, yeni paylaşılan bir söylentiye göre serinin hayranlarını yeni oyunla birlikte yeniden Vice City’ye döndürüyor. The Know isimli bir YouTube kanalı tarafından ileri sürülen bu iddiada oyunun bazı bölümlerinde ana karakterimizin Güney Afrika’ya gideceğinden ve ana karakterlerden birisinin kadın olacağından da bahsediliyor. Videou aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/AYqmedgub8s

Videoda, bu bilgilerin Rockstar Games’de bulunan ve kimliğinin gizli tutulmasını isteyen biri tarafından paylaşıldığı söyleniyor.

GTA 6

GTA 6 ne zaman satışa sunulacak?

The Know, oyunun tahminen üç veya dört sene içerisinde satışa sunulacağını paylaştı. Rockstar Games’in GTA 5’in başarısından oldukça memnun olduğu ve bugün milyonlarca kişinin GTA 5 Online’ı oynadığı düşünülürse, oyunun satışa sunulacağı zamanla ilgili olan bu iddianın doğruluk payına sahip olduğunu söyleyebiliriz.