39814594522 17f9fbbe81 k 1

God of War’un en büyük gizemlerinden birisi çözüldü

Yeni God of War oyununun en büyük gizemlerinden birisi Reddit kullanıcılarının ortak çabalarıyla çözüme kavuşturuldu. Gizemin çözülmesiyle oyunun yapımcısından bile tebrik mesajı geldi.

Gelmiş geçmiş en iyi PlayStation oyunu olarak anılan God of War, yeni bir gizeminin çözülmesiyle gündeme geldi. Reddit üzerinden oyunun barındırdığı gizemler hakkında konuşan oyuncular,Tyr’in tapınağının girişinde demirci cücelerin adımlarının takip edilmesiyle hazineyi bulmayı başarmış.

Oyunda Kratos’un sıklıkla karşılaştığı ve birbiriyle konuşmayan Brok ve Sindri’nin Kratos’un eşi Faye için yaptığı bir harita sayesinde gizli hazine bulunabilmiş. Faye’e haritayı yapmak için tüm bölgeyi dolanan cüceler, yolculukları sırasında çok değerli bir hazineye denk gelmişler ancak ikisi de hazinenin konumunu unutmuş. Geriye dönerek adımlarını izleyen cüceler tüm çabalarına rağmen hazineyi bulmayı başaramamış ve birbirini suçlayarak küsmüşler. Ancak oluşturdukları harita sayesinde aradıkları hazinenin bulunabilmesi mümkünmüş.

God of War

Reddit kullanıcılarının bu gizemi çözmesi oyunun yapımcıları tarafından bile tebrik edildi. İşte paylaşılan video: