Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus

Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus’ın mor modelleri paylaşıldı

MWC 2018 etkinliğinde tanıtılmasını beklediğimiz Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus’ın mor renkli modelleri paylaşıldı. Her iki akıllı telefonun da tüm detaylarıyla görülebildiği görsellere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yaklaşık 25 gün içerisinde tanıtılması beklenen Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus’ın mor modelleri paylaşıldı. Twitter’da @EvanBlass ismini kullanan ünlü blog yazarı tarafından paylaşılan görseller, daha önceden sızdırılan fotoğraflarla da doğruluk gösteriyor. İşte paylaşılan fotoğraflar:

Fotoğraflardan da görülebildiği gibi iki model arasında göze çarpan tek farklılık Galaxy S9 Plus’ın arka kısmında yer alan çift kamera. Önceki sızıntılarda S9 Plus’ın 6.22 inç, S9’un 5.77 inç ekran boyutuna sahip olacağı da gündeme gelmişti ancak her iki cihazın da 18:9 ekran formatının bulunması, fotoğraflarda telefonların boyutları arasındaki farkın anlaşılamamasına neden oluyor.

Samsung, S9 ve S9 Plus’ın uygun fiyatla yüksek performans sunacağını söylemiş ve yeni amiral gemilerinin 2018 senesinde başarılı olacağından umutlu olduğunu paylaşmıştı. Bakalım akıllı telefonlar bundan birkaç gün sonra düzenlenecek olan etkinlikte kullanıcılarını etkileyebilecek mi.