Galaxy S7:S7 Edge

Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge İçin Android Oreo Güncelleme Tarihi Açıklandı

Samsung’un 2017’de kullanıcılar ile buluşturmuş olduğu Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri için Members uygulaması üzerinden Güney Kore’deki kullanıcılarına yayınladığı bildiri ve guncelmiyiz.com’da ki bilgiye göre Galaxy S7 ve S7 Edge modelleri için Android Oreo güncelllemesi Mayıs ayı ortasında gelecek.

Samsung, amiral gemileri için yayınladığı Android Oreo güncellemesini bekleyen yalnızca iki amiral gemisi bulunuyor: Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge.

Samsung Members tarafından Güney Kore’de yaşayan kullanıcılar ile yapmış olduğu paylaşım sayesinde, Galaxy S7 ve S7 Edge modellerine Android Oreo güncelemesi Mayıs ayının ikinci veya üçüncü haftalarından yayınlanma ihtimalinin bulunduğunu belirtti.

Samsung Türkiye’nin güncellemelerin takip edilebildiği guncelmiyiz.com web sitesinde ise Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge için güncelleme tarihi 18 Mayıs’ı olarak gösteriliyor..

Galaxy S7 Oreo

Ayrıca geçtiğimiz günlerde Samsung’un Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge için Wi-Fi Alliance sertifikasını almış olması ile de Samsung’un güncellemeyi yayınlamak için son düzenlemeleri yaptığının bir işaretçisi olarak düşünülebilir.