s10e 4 1

Galaxy S10e “Kanarya Sarısı” rengiyle görüntülendi!

Samsung’un yeni amiral gemi modelinin tanıtımına çok az bir süre kaldı. Galaxy S10’un ekonomik fiyatlı varyantı s10e parlak sarı rengine sahip basın görseli yayınlandı. İşte detaylar…

s10e 1

Güney Kore merkezli telefon üreticisi olan Samsung’un 20 Şubat günü gerçekleştireceği özel lansman sırasında tanıtması beklenen Galaxy S10 hakkında sürekli gündemi meşgul eden haberler gelmeye devam ediyor. Şimdi de amiral gemisi telefonun uygun fiyatlı varyantı olması beklenen Galaxy S10e‘nin yeni görselleri internete düştü.

Galaxy S10 ailesinin başlangıç modeli olarak konumlandırılacağı söylenen akıllı telefon, sahip olduğu özellikler ve renk seçenekleri bakımından Apple’ın iPhone XR modeline rakip olacak gibi görünüyor. MySmartPrice adlı internet sitesi Galaxy S10e’nin “Kanarya Sarısı” adlı özel sarı versiyonunu gösteren birkaç görsel yayınladı.
s10e 2

S10 Düz ekran ile geliyor!

Paylaşılan basın görselleri, bütçe dostu S10 varyantı hakkında daha önce ortaya çıkan diğer söylentileri de doğruluyor. En önemlisi de 5.8 inç boyutunda düz ekrana sahip olacağını onaylaması. Akıllı telefon diğer Galaxy S10 modelleri gibi Infinity O ekran tasarımı ile gelecek. Arka tarafında ise çift kamera yer alacak.