s10
s10

Galaxy S10 Tasarımında Kırmızı Renk Olmayacak

Samsung Galaxy S10 için renk seçeneklerini açıklayan Samsung, kırmızı rengini listeden çıkardı.

Samsung’un uzun süredir gündemde olan Infinity-O ekrana sahip akıllı telefonu Galaxy S10 tanıtım tarihi belli oldu. 20 Şubat Çarşamba günü San Francisco’da gerçekleştirilecek olan bir etkinlik ile tanıtımı yapılacak. Akıllı telefonun renk seçeneklerini belirlemiş olan Samsung, bir renk seçeneğini iptal ederek geri adım attı.

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Samsung, Ekim 2018’de yeni amiral gemisi Galaxy S10’un hangi renk seçeneklerine sahip olacağı konusunda bilgi vermişti. Siyah, Beyaz, Mavi, Yeşil ve Kırmızı renklere sahip olacak olan  S10, ilgililerin beğenisine sunulacaktı fakat Samsung, kırmızı renk seçeneğini bu cihazda sunmayacağını belirtti.

Samsung Galaxy S10 Bataryası Dikkat Çekiyor!

Samsung’un yeni amiral gemilerinin bataryaları;  S10 Lite için 3.100mAh, S10 için 3.500mAh ve S10 Plus için 4.000mAh kapasitesine sahip olacak. Galaxy S10’da ve S10 Plus’da hayli yüksek bir güvenlik sağlayan ekran içi ultrasonik parmak izi okuyucusu da aynı zamanda olacak. Kameranın ekranın üst tarafında bulunan ufak bir deliğin içerisinde konumlandırıldığı S10 serisinin tüm özelliklerini, 20 Şubat tarihinde daha detaylı bir şekilde bilgi sahibi olacağız.