Galaxy Note 8 1 1

Galaxy Note 8 Tasarımını Ortaya Koyan Kılıflar

Bir yandan Note 7’nin yenilenmiş modeli olacak olan Note FE serisinin çıkışı gündemdeki yerini korurken, bir yandan da Galaxy Note 8 akıllı telefonları gündemde. Samsung’un yeni Note modeli olacak olan Galaxy Note 8’in yavaş yavaş ortaya çıkması ilgiyi bu serilere de çekmekte. Tasarımları ve özellikleri hakkında konuşmaların ortaya çıkmaya başladığı seri için şimdilerde yeni kılıflar ortaya çıktı. Olixar tarafından sunulan kılıflar haberimizde.

Galaxy Note 8, Samsung’un en iddialı modellerinden biri olacak. Galaxy S8 serisinin beğeni toplayan yönlerini olduğu gibi barındıracağı, üzerine çok daha iyi teknolojiler ekleyeceği düşünülen Samsung’un yeni modelinin markanın ilk kez çift kamera kullanımı yapa

cağı seri olacağı da söyleniyor. Epey bir yoğun ilgiyle takip edilen Galaxy Note 8 gelişmelerineyse her yeni gün yeni bir detay daha ekleniyor. Bugün de Galaxy Note 8 serisinin kılıflarının ortaya çıktığını gördük. Olixar olarak bilinen ve daha önce iPhone 8 modeli için de kılıf ürettiği gündeme gelmiş olan markanın şimdi ise Galaxy Note 8 modeli için kılıflar ürettiği belirtildi.

Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 Kılıfları Gerçek Mi?

Tabi ki telefonlar resmi olarak tanıtılmadığı için yeni serinin kesin olarak bu tasarımlara sahip olacağını söylemek yanlış olur. Kılıfların sadece tahmini tasarımlara göre hazırlandığı belirtiliyor. Bunun yanında kılıflara baktığımızda ise arka kısımda parmak izi için bir bölüm ayrıldığı ve çift arka kamera kullanımına yer verildiği görülüyor.

Galaxy Note 8

Yine Mobilfun üzerinden satışa çıkarılan kılıfların dikkat çeken başka detayları ise görülmüş değil. Sadece telefonların 6.3 inç boyutunda olacağını ortaya çıkardığı görülen kılıfların, 4 farklı renk seçeneğiyle sunulduğu da belirtiliyor. Note 8 modeli içi üretilen kılıfların tasarımları ne kadar yansıttığı ise ancak tanıtımla beraber ortaya çıkacak. Şimdiden Mobilfun üzerinden satışa çıkan kılıfların tercih edilip edilmeyeceği de merak konusu.