Galaxy A7 (2017)

Galaxy A7 (2017) Sanal Asistan Bixby Desteği Alıyor

Galaxy A7 (2017) akıllı telefonların Samsung’un yeni sanal asistanı desteğini alıyor. Bixby sanal asistanı A7 modellerine doğrudan eklenecek. Güney Kore cihazlarında geçerli olacak olan sanal asistan desteğinin diğer ülkelerde de yer alıp almayacağı merak konusu. İşte yeni detaylarıyla sanal asistan çalışması.

Orta sınıfın en çok satan akıllı telefonlarından biri olan Galaxy A7 (2017) modeli akıllı telefonları, yeni bir haber ile tekrar gündemde. Geçen seneki serilere göre hem dayanıklılık hem de teknik açıdan çok daha başarılı modeller olan Galaxy A7 (2017) akıllı telefonlarının bu kez yazılımsal iyileştirmeler alacağı açıklandı.

Güncelleme ile yapılacak iyileştirmeler bir yana dursun yeni serinin, kendi ülkesi içerisinde geçerli olmak üzere yenileneceği de açıklandı. Bu kez modelin Samsung’un uzun bir aradan sonra akıllı telefonlarına dahil ettiği Bixby sanal asistanını alacağı açıklandı. Bixby sanal asistanı için yapılacak olan çalışma kapsamında teknoloji devinin sadece Güney Kore genelinde geçerli olacak özel bir çalışma yapacağı açıklandı.

Galaxy A7 (2017)

Galaxy A7 (2017) Sanal Asistan Desteği Alıyor

Yapılan açıklamaya göre Galaxy A7 (2017) akıllı telefonlarının Bixby sanal asistanı sadece bölgesel olmakla beraber alacağı belirtildi. Güney Kore için geçerli olacak olan çalışmayla beraber yeni seri A7 akıllı telefonlarında fiziksel olarak da Bixby sanal asistan tuşu eklenecek. Sadece sanal asistan eklentisinin Güney Kore’de çalışacağı ve ülkeye öz, gelişmiş bir kullanımı olacağı da açıklandı.

Kısacası yerel bir sanal asistan kullanımı olacağı için dil desteği ve benzeri sorunlar yaşanmayacak ve bu nedenle çok daha gelişmiş bir sanal asistan desteğiyle karşı karşıya kalacağız. Daha başarılı akıllı telefonların sunulacağı düşünülürken yeni modelin 550 dolar gibi bir fiyatla satılacağı da açıklandı. Şimdilik sadece kendi ülkesinde göreceğimiz akıllı telefonların yenilenmiş versiyonunu Avrupa ülkelerinde görüp görmeyeceğimiz ise merak konusu. Şu an için böyle bir durum beklenmiyor.