Kurnaz Fortnite oyuncuları, Galaxy Note9’u “deneyerek” ücretsiz kostüm kazanıyor

Samsung ve Fortnite arasındaki anlaşma, bazı kurnaz oyuncular tarafından kötü şekillerde kullanılıyor. Detaylar haberimizde.


Samsung, Galaxy Note 9‘u tanıttığı etkinlikte Fortnite oyuncularına büyük bir müjde vermişti. Şirket, Note 9’u ön sipariş üzerinden satın alan herkese 15.000 V-Bucks hediye edeceğini, oyuna Note 9 veya Tab S4 üzerinden giriş yapan ve üç maç tamamlayan oyunculara da özel bir kostüm vereceğini duyurmuştu. Galaxy ismine yaraşır şekilde uzayı anımsatan bu özel kostüm, güzelliğiyle tüm oyuncuların dikkatini çekmeyi başardı. Şirketin bu yönden amacına ulaştığı söylenebilir ancak Samsung, cihazları deneme amacıyla satış mağazalarına uğrayan ve kendi hesaplarından kostümü alan oyunculardan şikayetçi.

Kurnaz oyuncular, Samsung mağazalarına giderek Note 9’u veya Tab S4’ü deniyormuş gibi yapıyor ve bu sırada cihaza mobil oyunu indirerek, kendi hesapları üzerinden oynamaya başlıyor. Kaşla göz arasında üç maçı da tamamlamalarından sonra ise yalnızca bazı Samsung müşterilerine özel kostümü elde ediyorlar.

https://twitter.com/100T_Parallax/status/1033861446571044866

Mağaza çalışanları, oyuncuların bu kurnazlığıyla başa çıkabilmek adına mağazalardaki Wi-Fi üzerinden Fortnite’ın indirilmesini engellemişler ancak Reddit kullanıcıları bu engeli de aşmanın yolunu bulmuş. Bir kullanıcı, yanında götürdüğü telefon üzerinden hotspot bağlantısı kurduğunu ve çalışanların dikkatini çekmeden üç maçı tamamladığını dile getirdi.

Kaynak