Fortnite Mobil

Fortnite Mobil durdurulamıyor: Şimdiden 100 milyonu geçti!

Apptopia tarafından paylaşılan verilere göre Fortnite Mobil‘in toplam indirilme sayısı 100 milyonu aştı.


PC ve oyun konsollarındaki büyük başarısını mobil platforma da taşımayı başaran Fortnite, Apptopia tarafından paylaşılan verilere göre 100 milyon indirilme sayını aşmayı başardı. Mart ayında indirilmeye sunulan ve şimdilik yalnızca iOS kullanıcıları tarafından indirilebilen oyun, veriler doğruysa çok büyük bir başarıya imza atmış oldu.

Apptopia, Fortnite’ın en büyük rakibi olarak görülen PUBG’nin bu indirilme sayısına ulaşmasının yaklaşık bir sene süreceğini tahmin ediyor. Oyunun şimdilik yalnızca iOS üzerinden indirilebildiği de göz önünde bulundurulursa, Fortnite’ın gerçekten önemli bir başarıya imza attığını söylemek mümkün.

Fortnite Mobil

Paylaşılan raporda mobil oyunun kazancına ilişkin veriler de yer alıyor. Buna göre oyun içerisindeki satışlardan 160 milyon dolar gelir elde eden Fortnite, Mayıs ve Haziran aylarında oyuncuları 2,7 milyar saat mobil cihazların başında tuttu.

Oyunun başarılı bir çıkış yaptığına hiç şüphe yok, ancak 100 milyon indirilme sayısına daha hızlı ulaşmayı başaran oyunlar da mevcut. Örneğin Super Mario Run 68, Pokemon Go ise 71 günde bu indirilme sayısına ulaşmıştı.

Kaynak