Fortnite’a Avengers: Infinity War modu ekleniyor!

Fortnite, Avengers: Infinity War modunun yarın tüm platformlar üzerinden oynanabileceğini duyurdu. Bu modda bir Infinity Gauntlet saklı olacak ve eldiveni bulan kişi Thanos’a dönüşerek Deli Titan’ın gücünü kontrol edebilecek.

Fortnite’a oyuncuları sevindirecek mükemmel bir mod ekleniyor. Son zamanların en başarılı yapımlarından birisi olarak görülen ve birbiri ardına izlenme rekorları kıran Avengers: Infinity War, Battle Royale arenasını da Infinity Gauntlet ile kontrolü altına alıyor. Yeni modun tüm platformlar üzerinden yarın oynamaya sunulacağını açıklayan geliştiriciler, oyunun moduyla ilgili bazı bilgiler de paylaştı.

Thanos’un ve Infinity Gauntlet’in temel alındığı bu modda oyuncular sıradan bir haritada oyuna başlayacak, ancak haritanın gizli bir konumunda Infinity Gauntlet saklı olacak. Eldiveni almayı başaran oyuncu Thanos’un kendisine dönüşerek 6 özel taşın gücünü kullanabilecek. Bu eldivene sahip olan oyuncuların ne kadar güçleneceği konusunda net bir bilgi yok, ancak oyundaki dengenin eldiven tarafından bozulmayacağı tahmin ediliyor.

https://twitter.com/FortniteGame/status/993490649864396800