fifa21

FIFA 21 Resmen Duyuruldu! Fiyatı ve Türkiye Geliş Tarihi

Oyun severlerin özelilkle futbol oyun tutkunları tarafından sıkıca takip edilen FIFA 21, duyuruldu. Fifa 21,  9 Ekim 2020’de oyuncu kitlesi ile buluşacak. FIFA 21’in geleceği konsollor PS4, Xbox One, PC, PS5 ve Xbox Series X e gelecek.

Geçen hafta Sony PlayStation 5’i tanıtılmasının ardından konsol üzerinden oyun oynayanların en popüler oyunlarından biri olan FIFA hakkında herhangi bir açıklama gelmemişti. Fifa 21’in PS5’e gelip gelmeyeceği bu yüzden bilinmiyordu, EA Sports’ta bu bilinmezliği ortadan kaldırmak için  resmi açıklama yaptı. Oyun firması, FIFA 21 ve NFL 21 oyunlarını PlayStation 4 veya Xbox One’a alacak kişilerce ek ücret ödemeden Xbox Series X veya PlayStation 5’te de oynayabileceklerini duyurdu.

FIFA 21 Paylaşılan Videosu:

Peki FIFA 21 ne zaman çıkacak?

Süper bir videoyla duyurulan FIFA 21, yeni konsollardan önce bir önce ki versiyonları ile de oynanabilecek. ilk olarak PS4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak oyun, 9 Ekim 2020’de oyunseverlerin beğenisine sunulacak. Şayet oyunu Ultimate sürümde alırsanız 6 Ekim’de oynamaya başlayabilirsiniz.

FIFA 21 Fiyatı ne kadar olacak?

FIFA 21’in maalesef yüksek fiyatıyla da dikkat çekecek. Fifa 21, 3 farklı sürümle çıkış yapacak. Bunlar Standart Sürüm, Şampiyonlar Sürümü ve Ultimate Sürümü bulunacak.

FİFA 21 ön sipariş fiyatları

FIFA 21 PS4 Fiyatı

FIFA 21 Xbox One Fiyatı

FIFA 21 PC (Steam) Fiyatı