FIFA 20 1

FIFA 20 Çıkış Tarihi Yayınlandı! İşte Detaylar!

Cumartesi günü, EA Play’deki resmi açıklamadan hemen önce, oyunun yaklaşmakta olan deneme sürümü hakkında bazı önemli bilgiler öğrendik. Geleneksel olarak, tüm oyuna resmi erişiminden bir hafta öncesine kadar EA Access aracılığıyla erişilebildi. Denemenin çıkış tarihi, oyunun 27 Eylül’de perakendecilere ulaşmasından sekiz gün önce, 19 Eylül’de belirlendi.

Her zaman olduğu gibi, yalnızca konsoldaki EA Access aboneleri ve Origin Access, oyunun tamamını erken oynamak için bu fırsattan yararlanabilecek. Ancak, bu yıl, EA Access’in erişimi Xbox’tan daha da genişletildi. Bu yılın başlarında, Sony PlayStation sahiplerinin Temmuz ayında başlayan EA Access’e abone olabileceğini açıkladı. Böylece, ilk defa, PlayStation 4 kullanıcıları erken erişim avantajlarından yararlanabilecekler.

FIFA 20

FIFA 20 Sokak Futbolu

EA’nın ana franchise’larının çoğunda olduğu gibi, FIFA 20, EA Play sunumu sırasında 30 dakikadan uzun bir süre boyunca kullanıldı. Serginin en dikkat çeken kısmı Volta’nın ortaya çıkmasıydı. Franchise’ın eski ve popüler FIFA Street konseptindeki yeni yaklaşımı.

FIFA 20 Kapağında Kim Olacak?

Cumartesi günkü bilgisinden eksik olan bir şey, bir örtücü sporcunun varlığı ya da gerçek bir profesyonel futbolcunun temsili idi. Paris St-Germain yıldızı ve Brezilya futbolu ikonu Neymar Jr.’ın başlangıçta FIFA 20 sporcu olduğu söyleniyor.

Ne yazık ki, Neymar Jr. tecavüz etmekle suçlandı. Eğer kapak sporcusu olması bekleniyorsa, bu iddiaların ışığında neredeyse kesinlikle değişecek bir şeydi. İronik olarak, FIFA 18’in kapak sporcusu Cristiano Ronaldo, son zamanlarda federal mahkemeye giden ve kendisine karşı bekleyen bir tecavüz davasına sahip. Ronaldo FIFA’nın kapak görevlisi olarak tekrar ortaya çıkmayacaksa, ona karşı dava açmanın EA yönünü değiştirmede bir rol oynaması iyi bir şans.