Fallout 76

Fallout 76 ile her şey baştan kurulacak!

Bethesda Softworks’ün 24 saatlik Twitch yayınıyla Fallout serisinin yeni oyunu Fallout 76 duyuruldu. Yeni oyunun tanıtım videosunda yeniden kurma ve baştan başlama mesajlarının olması dikkat çekiyor.


Twitch üzerinden 24 saat boyunca canlı yayın yapan ve bir noktada 140 binden fazla kişi tarafından izlenen Bethesda, sevilen Fallout serisinin yeni oyunu Fallout 76‘yı resmi olarak duyurdu. Vault 76 bölgesinde geçecek olmasından ötürü bu şekilde isimlendirilen yeni oyunun tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/-ye84Zrqndo

Videoda dikkat çeken bazı detaylar mevcut. Örneğin müzik çaların sol kısmında tarihin 27 Ekim 2102 olduğu ve bölgede kutlama benzeri hazırlıkların yapıldığı görülüyor, ancak sadece ana karakterimizi görüyoruz. Bunun yanı sıra televizyondaki yayında “Savaş sonlandığında yeniden her şeye yeniden başlamalı, yeniden kurmalısınız.” denildiği duyuluyor.

Fallout 76 çok oyunculu olacak

Oyunun Appalachian Dağları bölgesinde geçeceği ve çok oyunculu moda odaklanacağı yönünde söylentiler mevcut. Son zamanlarda birçok popüler seride çok oyunculu modun ön plana çıktığını düşünürsek, bu söylentilerde haklılık payı olduğu söylenebilir.

Bethesda, Los Angeles’da düzenlenecek olan E3 etkinliğine katılacak yapımcılar arasında bulunuyor. Tanıtım videosunun etkinlikten birkaç gün önce paylaşılmış olması, etkinlikte daha detaylı bilgiler edineceğimizi gösteriyor.

Kaynak