Essential Phone simdi 499 dolar Orijinal fiyatindan 200 dolar daha dusuk

Essential Phone şimdi 499 dolar, Orijinal fiyatından 200 dolar daha düşük

Essential, telefonunu web sitesinde tam 499 dolara kadar indiriyor. Müşterilere iletilmeye başlandıktan tam iki ay sonra orijinal fiyatı 699 dolar olurken, şimdi ise 200 dolarlık bir fiyat indirimi kapıya geldi. Durum bu şekilde olurken, Pixel 2 ve Pixel 2 XL akıllı telefonlarıyla durum daha bir ciddileşiyor.

Tabii ki Essential’in bu duruma ne gözle baktığından ziyada fiyat indiriminin ” dikkat çekmek için kitlesel bir TV kampanyası” nın yerine geçeceği ifade edilirken, Google ve Apple kazığı gibi durum gösteriliyor. Bir diğer nokta ise şirketin blog yazısı içerisinde “İnsanlara ilk ürünlerimizi ellerinden almanın daha basit olması bizi çok daha iyi tanımaktır” şeklinde açıklamalarda bulundu.

CİDDİ BİR FİYAT İNDİRİMİ

Android akıllı telefonlarının zaman içerisinde bir indirime uğraması veya fiyat düşüşü yaşaması oldukça yaygın ve normal bir durumdur. Ama Essential için durum ciddi ve çok hızlı gerçekleşti. Yüksek fiyattan alan müşterilerin hislerine yardımcı olmak için şirket, bir diğer telefon veya aksesuar satın aldıklarında 200 dolarlık Essential Store kodu teklif ediyor.