Android Film Uygulamalari 1

En İyi Android Film Uygulamaları

Film sevenler için, Google Play Store’da bulunan en iyi film uygulamalarını tartışacağız. Bildiğimiz gibi, filmler sıkıntıyı yenmek için en iyisidir. Bu nedenle, çevrimiçi olarak film izlemenize yardımcı olacak Google Play mağazasında bulunan en iyi uygulamaların bir derlemesini aldık.

Android Film Uygulamaları

Crackle

Crackle, ücretsiz TV, film ve özel orijinalleri izlemek için bir hedef. Hepsi ücretsiz, her zaman, her yerde ve herhangi bir cihazda kullanabilirsiniz. Bu yüzden günlük eziyetten kaçın ve en sevdiğiniz komedi, drama ve aksiyon eğlencesi ile şarj olun.

HotStar

En popüler filmleri, TV şovlarını ve daha pek çok popüler TV Şovunun farklı dizileri gibi izlemek istediğiniz daha fazlasını izleyebileceğiniz Hindistan’ın en popüler uygulamalarından biri. Android cihazınızda bu uygulamayı denemek gerekir.

Viewster

Android cihazınızda anında ücretsiz harika filmler, TV şovları ve anime izleyebilir! Hızla büyüyen anime şovları, hem simulcastler hem de klasikler, bizi dünyadaki anime sevenler için ilk elden bir uygulama haline getiriyor. Ayrıca, çevresinde en orijinal gerilim filmleri, korku filmleri ve belgesellerden bazılarını keşfedebilirsiniz.

JustWatch – Filmler ve TV Şovları

En son filmleri izleyebileceğiniz Android cihazınızdaki filme bakmak için en iyi uygulama budur. Bu uygulamada mevcut olan filmlerin büyük bir koleksiyonu var. Bu yüzden Androidinizde bu uygulamayı denemek ve en sevdiğiniz medya akışı uygulamalardan biridir.

FLIPPS TV

Bu uygulamadaki tüm filmler HD biçiminde olduğundan yalnızca HD kalitesinde film izlemeyi seven kullanıcılar için harika uygulamalardan biri ve Android cihazınızda bu uygulamayı kullanarak en sevdiğiniz filmlerin keyfini üstün kalitede çıkarabilirsiniz.