Elite Dangerous ücretsiz
Elite Dangerous ücretsiz

Elite Dangerous ücretsiz hale geldi

Steam’in en büyük rakibi olan Epic Games, gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Özellikle GTA 5 oyununu bedava hale getirmesiyle çok büyük kitlelere ulaşan firma, gücüne güç katmaya devam ediyor. Bu hafta 2 oyunu birden ücretsiz yapan mağazada Elite Dangerous ve The World Next Door oyunu alınabilecek.

Elite Dangerous ücretsiz oldu

Oyuncuların kütüphanesine ekleyebileceği oyunlar arasında Elite Dangerous yer alıyor. Uzay simülasyonu oyunu sevenler için kaliteli grafiklere sahip olan oyun, devasa bir evreni kullanıcılara sunuyor. Oyun içerisinde oyuncular kendi uzay gemisinin başına geçip açık bir evrende macera yaşayacak, yeni yerler keşfedecek. Devasa, çok oyunculu bir alanda oyuncular karakterleri ile hem gezecek hem de aksiyon yaşayacak. Çok geniş bir alana sahip olan oyun, kullanıcılara devasa bir açık dünya sistemi sunuyor.

Elite Dangerous ücretsiz hale geldi
Elite Dangerous ücretsiz hale geldi

Pek çok eleştirmenden yüksek not alan oyun, düşük sistem gereksinimleri ile de oldukça ilgi çekiyor. Oyunun en düşük sistem gereksinimleri arasında Windows 7 işletim sistemi, 4 çekirdek 2 GHz işlemci, 6 GB RAM, 25 GB depolama alanı, DirectX 11 ve NVIDIA GeForce GTX 470 veya AMD R7 240 ekran kartı yer alıyor.

The World Next Door ücretsiz oldu

Oyuncuların Epic Games kütüphanesine ücretsiz olarak ekleyebileceği bir diğer oyun The World Next Door oldu. Macera ve aksiyon dolu bulmaca tarzı bir oyun olan The World Next Door, fantastik ve gizemli bir dünyada geçiyor. Oyun, isyankar bir genç olan Jun’ın hikayesinden bahsediyor. Bu evrene ait olmayan Jun, zamanı dolmadan evine dönmelidir.

Güçlü bir hikaye anlatımına sahip oyun, pek çok özelliğe de sahip. Bu özellikler arasında fantastik özelliklerden yararlanma, Emrys’e yolculuk etme, rakiplerle savaşma, bulmaca çözme gibi özellikler olmaktadır.

Oyunun en düşük sistem gereksinimleri Windows 7 64 bit işletim sistemi, Intel Core i3-4130T 2.9 GHz çift çekirdek işlemci, 4 GB RAM, 2 GB depolama alanı ve Intel HD 4400 ekran kartı olmaktadır.