Dr Mario mobil oyun 1

Dr. Mario Birkaç Hafta İçinde Çıkıyor

Nintendo, en yeni mobil oyununun çıkış tarihini açıkladı. Mario World, 10 Temmuz’da iOS ve Android’de satışa sunulacak, ön kayıt işlemi şimdi iOS App Store ve Google Play’de açık olacak. Başlık ilk olarak Ocak ayında açıklandı.

Dr. Mario Mobil Oyun

Bugün yayınlanan yeni bir fragman, Dr. Mario’nun diğer sürümlerinden oldukça farklı görünen oyuna ilk gerçek bakışı veriyor. Tetris tarzı ekran aşağı düşerken kapsülleri yönetmek yerine, Dr. Mario World onları doğrudan önceden belirlenmiş oyun alanına sürükleyerek görüyor.

Dr. Mario

 

Oyunda ayrıca geri sayım sayaçları ve çoklu para birimleri gibi tipik bedava mobil hareketler var, ancak Dr. Mario gibi bir puzzle oyunu en azından biraz tartışmalı beta olan Mario Kart’tan daha iyi bir tercih olabilir. Android’de dönemi.

Bu yılın başlarında Nintendo, Dr. Mario puzzle oyununun mobil cihazlar için yeni bir yinelemeyle geri döneceğini açıkladı ve şimdi Dr. Mario World’ün çıkış tarihi: 10 Temmuz. Android ve iOS’ta görünecek şekilde ayarlanmış, ekstra dayanıklılık alışverişinde bulunmak veya çevrimiçi savaşmak için diğer oyunculara kalp gönderebileceğiniz veya alabileceğiniz aşamaları olan ücretsiz bir oyundur.

Tahmin edilebileceği gibi amaç virüsleri benzer renkli kapsüller ile hizalayarak ortadan kaldırmaktır. Farklı aşamalar yeni zorluklar ortaya koyuyor ve oyuncuların sınırlı bir kapsülü var. Paraya mal olan kısım, oyuncuların öğeler için para kazanabileceği, dayanıklılığı geri kazanabileceği ya da zaman içinde iyileşmesini beklemek veya paraları olan bir oyunda kazanmak için özel becerilere sahip yeni doktorlar satın alabilecekleri isteğe bağlı “elmaslardır”.