Call of Duty WWII

Call of Duty WWII Sayılı Saatler Kaldı

FPS oyun türünün efsanesi olan Call of Duty yapımının yeni oyunu olarak değerlendirilen Call of Duty WWII oyununa artık sayılı saatler kaldı. Elbette ki oyun şimdi çıkış yapmayacak fakat yapım tarafından oluşturulan resmi sitedeki sayaç son bulacak ve Call of Duty WWII serisinin özellikleri ortaya çıkacak. İşte konu hakkında yeni detaylar.

Oyun sektöründe en canlı dönemlerden birisine giriş yapıldı. OutLast 2 gibi ardı ardına beklenen yapımların piyasaya sürülmesiyle beraber bir hareketlilik yaşanan oyun sektöründe son zamanların en çok merak edilen oyunu ise şüphesiz Call of Duty WWII. Efsaneler arasında yerini aldığı gibi en uzun oyun serileri rekorlarını da barındıran Call of Duty serisinin yeniden doğuşu olarak değerlendirilen Call of Duty WWII oyunu, seriye karşı son yıllarda oluşmuş olan ön yargıyı da kırmaya hazırlanıyor.

Yapımın beklenen hikaye modlarına geri dönüş yapacağı ve artık bu hikaye modlarında 2.Dünya Savaşı’nın konu edileceği bilinen bir gerçek. Fakat bunun dışında sitedeki geri sayımda sona yaklaşılmaya başlanmışken oyun hakkında yeni detaylarda gelmiyor değil. Özellikle oyunda nasıl bir yapı kullanılacağı ve oyun içerisinde kullanıcıların nasıl bir atmosfer bekleyeceği konusunda ilk bilgiler gelmeye başladı.

Call of Duty WWII Grafiklerinden Beklenti Çok Yüksek

Geçtiğimiz günlerde oyuna ait olduğu iddia edilen oyun içi görseller yayınlanmasıyla beraber Call of Duty WWII serisi hakkında ilk merak edilen detay grafikler olmuştu. Bu konuda oyun sektörünün otoriteleri tarafından gelen tüyolara göre beklendiği gibi yeni seri Call of Duty WWII oyunun da üst seviye grafikler göreceğiz.

Call of Duty WWII

Tamamı etkileşimli yapıda, çok yüksek detaylı olacağı düşünülen ve gerçeğe bir hayli yakın olması beklenen grafiklerin hangi oyun motoruyla birleştirileceği de yine en çok merak edilen detaylar arasında yerini aldı. Sadece yapımın tercih edeceği oyun motorunun özellikleriyle bile nasıl bir oyun olacağının belli olması beklenen serinin grafik dışında atmosfer yapısı ve en önemlisi de hikayesi merakla beklenmekte.

Call of Duty WWII Ne Zaman Ortaya Çıkacak?

Tüm bu özellikleriyle beraber yapımın resmi sitesinde 26 Nisan tarihinde ortaya çıkması bekleniyor. Geri sayıma bakacak olursak bu tarihten sonra kendi sitesi üzerinden de görselleri ve bilgileri paylaşılacak olan oyunun ne kadar başarılı olacağını ya da olmayacağını da bu tanıtımdan sonra göreceğiz.

Call of Duty WWII için bir hatırlatma da yapmak gerek. Yarın sadece oyunun nasıl detaylar barındıracağı duyurulacak. Belki sadece bir tanıtım videosunun geleceği de konuşuluyor. Oyunun çıkışının ise 2017 yılının Kasım ayına kadar uzanabileceği hatta belki de kışı bulabileceği iddiaları da var. Net tarihinde yarın belli olacağını ekleyelim