warzone2 1

Call of Duty Warzone yaması Heyecan Verici Değişikliklerle Geliyor

Call of Duty oyunu hiç şüphe yok ki aksiyon -savaş oyunları seven oyuncuların çok sevdiği bir oyun. Zaten uzun yıllardan beri de oynanıyor. Her oyunda yeni grafikler yeni yamalar, oyuncuları savaşın gerçek heyecanının konsol başında yaşanması için yapılıyor. Oyuncu kendini gerçek bir savaş ortamında hissetsin diye tüm teknolojinin sınırları sonuna kadar zorlanıyor.  2020 Call Of Duty oyunu için güzel geçiyor, bir kaç gün önce yeni bir yama yayınlandı ve bu yama bir çok yenilik içeriyor ve indirenler bu yeniliklerden çok memnunlar

Call of Duty Warzone yaması Neler Getiriyor

Oyunu oynayanlar Gulag cephaneliğini iyi biliyor, o cephanede silah sayısı az ve silahlar yeterince iyi değildi.  Şimdi o cephane iyice zenginleştirildi. Ayrıca keskin nişancı tüfekleri nokta atışı yaparak düşmanı kolayca imha etmenizi sağlayacak. Oyunu oynayanlar gaz maskelerini de iyi hatırlayacaklar. Hani şu sizi öldürücü gazlardan koruyan maskeler. İşte o maskeler, hasar alırsa çatlayabilecekler. Yani biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor.

warzone2

Yeni Silahlar ve Yeni Özellikler Heyecan  Verici

 

Yenilikler arasında Team Wiped mesajlarının herkese görünür olması gibi bir yenilik var.  Silah menzilleri arttırılmış buna ek olarak öldürücü etkileri de artmış. Geçmiş oyunda düşmana ateş ettiğiniz halde, yerde iken silah çekip sizi vurabiliyordu. Şimdi daha seri ateş ederek düşmana aman vermeden onu yere serebileceksiniz. Bazı silahların menzilleri azaltılarak, geri tepme şiddetleri de azaltıldı. Uzun menzilli yeni silahların düşman tarafından gelen mermilerinin verdiği hasar azaltıldı ve daha fazla mermi haznesi eklendi.

warzone2

Call Of Duty Warzone oyununda Kar98k adlı meşhur silah da artık daha fazla uzağa nokta atışı yapıp düşmanı öldürebilecek. AK47 kalaşnikov silahın bu oyundaki şiddeti ve ivmesi arttırıldı.  Pc platformlarında bu oyun daha seri ve daha kararlı hale getirildi.  Bazı bölümlerde düşman kamyonlarının içinde düşmanın görünmemesi sorunu düzeltildi. Operasyonlar daha da detaylandırıldı.  Oyuncuların hoşuna gidecek tüm yeni özellikler artık Call Of Duty Warzone yamasında var.